Ensimmäistä blogiani ikinä tässä nyt perustelen. Mitähän tästä oikein tulee? No, ehkäpä näin alkajaisiksi kerron elokuvapäiväkirjojen syntytarinaa.

Eräällä foorumilla oli ketju, jonne pyydettiin kirjoittamaan jotakin kommentteja viimeiksi nähdyistä elokuvista. Katson filmejä jonkin verran ja postailu ketjuun oli mielestäni hauskaa, mutta ikävä kyllä tämä foorumi lopetti toimintansa ja minua jäi häiritsemään, etten enää voinut tilittää elokuvakokemuksiani muille. Niinpä asiaa jonkun aikaa pyöriteltyäni päädyin oman elokuvablogin perustamiseen. Tässä blogissa tulen siis käsittelemään ja arvostelemaan viimeisimpänä näkemiäni elokuvia - toivon mukaan liikaa juonikuvioita paljastamatta! Ehkä välillä tulee joitain muitakin merkintöjä, ehkä ei - vielä en osaa sanoa. Mutta katsotaan, miten tämä tästä lähtee liikkeelle!

Nyt viikonloppuna on tulossa muuten monta hyvää elokuvaa, kunnon klassikoita ja sellaisia filmejä, jotka olen jo pitkään halunnut nähdä. Katselulistalle päätyivät Kuin raivo härkä, Salainen agentti 007 Istanbulissa (yksi niitä harvoja Bondeja, joita en ole nähnyt), Rakastunut Pariisissa sekä Yksi lensi yli käenpesän. Pienimuotoinen elokuvarupeama on siis heti alkajaisiksi tiedossa!