Tajusin tässä eilispäivänä kun uutta merkitää kirjoitin, etten ole oikeastaan kertonut tässä vielä mitään itsestäni. Siispä, tässä jotakin tietoa minusta. Ehkä blogikirjoitukseni aukeavat siten teille paremmin.

Eli olen Emmi, netissä tunnettu paremmin nimimerkillä Demmi. Tuolla nimellä minut voi löytää melkein jokaiselta sivulta mitä käytän tai jonkinlaisella väännöksellä siitä. Olen siis syntynyt vuonna 1992 ja käyn tällä hetkellä lukion kolmatta luokkaa. Penkkarihumua on siis tiedossa piakkoin! Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi vanhemmat ja kolme vuotta nuorempi pikkusisko. Asun Imatralla ja harrastuksiini kuuluvat viulunsoitto, konsolipelien pelailu, manga, piirtely, lueskelu ja satunnainen kirjoittelu. Manga on ollut mukana kuvioissa jo yli viisi vuotta ja tätä japanilaista sarjakuvaa onkin kertynyt useamman hyllyn täydeltä tässä harrastusvuosien aikana. Animea en taas juurikaan katso ja peleistä suosikkejani ovat mm. Harvest Moon- ja Ace Attorney - sarjojen pelit. Kuuntelemani musiikki on aika sekalaista - europopista klassiseen - mutta suosikkiartisteikseni voisin mainita Ayumi Hamasakin, Robbie Williamsin, E-Roticin, Coldplayn, Owl Cityn, Tower of Powerin sekä Ultra Bran. Joitakin näistä olen kuunnellut jo useamman vuoden ajan ja uusia suosikkibändejä ja -artisteja on sitten tullut lisäksi. Luonteeltani olen aika optimistinen ja pirteä, rento (en osaa stressata mistään), sopivassa seurassa kovaääninen, tuntemattomassa seurassa ujomman puoleinen ja vaikeasti avautuva. Tykkään puhua paljon lukuisista eri aiheista ja rakastan kaikenlaisia sekalaisia pikkutietoja. Telkkarista seuraan tällä hetkellä Pasilaa, Tyynenmeren taistelutovereita ja Housea ja sitten noiden lisäksi tulee elokuvia ja dokumentteja katsottua, jos joitakin hyviä on tulossa. Urheilua tulee myös katsottua paljon, olen taitoluistelufani ja sen lisäksi seuraan esimerkiksi snookeria, hiihtoa, yleisurheilua ja mitä sekalaisempia milloinkin. Suosikki-TV-sarjojani ovat House, Monk, Komisario Lewis, Robin Hood ja Pasila. Suosikkielokuviani ovat mm. Kuolleiden runoilijoiden seura, American Beauty ja Miehuuskoe. Muualta netistä minut löytää muun muassa deviantArtista sekä joiltakin foorumeilta. Facebookia ei ole ja mitään galleriaa en käytä.

Eiköhän siinä ollut riittävästi infoa minusta. Tänä viikonloppuna katsastellaan taas muuten tuntikaupalla elokuvaa: tulossa on Disney-klassikko Aristokatit, Mafiaveljet, Boogie Nights (tämän kanssa pitää katsoa sen verran että jos menee Mafiaveljien päälle, jätän suosiolla katsomatta) sekä Aamianen Tiffanylla. Lisäksi mietin paikallisen elokuvakerhon näytöksissä käymistä, mutta saa nyt katsoa vaivaudunko kun se ainut leffateatteri on tosiaan 15 km päässä kotoani.